Fakturera utan att registrera bolag!

Genom att anlita Facturera kan du ta uppdrag och fakturera men utan ett eget företag.

Du hittar själv din uppdragsgivare och utför ett jobb hos denna. Vi fakturerar uppdragsgivaren. Du behåller din A-skattsedel. Vi betalar ut lön till dig. Vi sköter dessutom all administration åt dig.

Facturera jobbar utifrån rådande kollektivavtal och har de försäkringar som behövs.

"Facturera är det bästa på länge. Jag jobbar som vanligt, riskar ingenting och behöver inte lägga tid på administrativt krångel" /Uppdragstagare i Facturera.

"Tack vare Facturera kan jag smidigt och säkert anlita de kompetenser jag behöver för tillfället i mitt företag" /Uppdragsgivare som använt sig av Facturera.

Du vet alltid vad det kostar. Facturera tar 7% av det beloppet som du fakturerar upp till ett fakturerat belopp på 100.000 kronor per kalenderår. Därefter kostar det 5% av det fakturerade beloppet.

För mer information titta på gör en intresseanmälan så hör vi av oss till dig senast nästa arbetsdag eller ring oss direkt på 090-6904710.

Du kan också registrera dig direkt, när du registrerat dig får du ett mail där vi ber dig komplettera med ytterligare uppgifter. Sedan är det bara att köra igång direkt.

Administrativa tjänster och kvalificerad rådgivning i ett och samma företag

Läs mer om våra tjänster

Fakturera utan att registrera bolag

"Facturera är det bästa på länge. Jag jobbar som vanligt, riskerar ingenting och behöver inte lägga tid på administrativt krångel." /Uppdragstagare i Facturera

Registrera dig

Läs mer om hur du fakturerar utan att ha eget företag

Uppdragsgivare - ni anlitar, vi anställer

"Tack vare Facturera kan jag smidigt och säkert anlita de kompetenser jag behöver för tillfället i mitt företag." /Uppdragsgivare som använder sig av Facturera

Läs mer om fördelarna för uppdragsgivare

Vi vill skapa mervärde i din verksamhet

Läs mer om oss