Facturera Sverige AB ägs av Global Media AB.

Verksamheten startades av Jonatan Hjort år 1998 och har sedan dess utvecklats med ett flertal uppdragstagare och tjänster.

Vårt mål är att vara den ledande aktören inom egenanställning i Sverige. Detta blir vi genom användarvänliga tjänster och ett lyhört och enkelt förfarande avseende era behov. För oss är det viktigt att ständigt uppdatera oss om rådande avtal, försäkringar och andra vilkor som päglar och styr våra kunders vardag och verksamheter.

Vi erbjuder förutom tjänsten Egenanställning även traditionella ekonomitjänster samt kvalificerad rådgivning inom organisationsförändring. Läs mer här. Våra kunder är egenanställda samt företag som söker mervärde i att anlita alltifrån enklare administration till kvalificerad ekonomi och personaladministration.


 

Kontaktperson

Jonatan Hjort, VD
jonatan.hjort@facturera.se
Telefon: 090-6904710

 

Administrativa tjänster och kvalificerad rådgivning i ett och samma företag

Läs mer om våra tjänster

Fakturera utan att registrera bolag

"Facturera är det bästa på länge. Jag jobbar som vanligt, riskerar ingenting och behöver inte lägga tid på administrativt krångel." /Uppdragstagare i Facturera

Registrera dig

Läs mer om hur du fakturerar utan att ha eget företag

Uppdragsgivare - ni anlitar, vi anställer

"Tack vare Facturera kan jag smidigt och säkert anlita de kompetenser jag behöver för tillfället i mitt företag." /Uppdragsgivare som använder sig av Facturera

Läs mer om fördelarna för uppdragsgivare

Vi vill skapa mervärde i din verksamhet

Läs mer om oss